Hajdukovac Caktaš kaže da je neugodno iznenađen što ga Čačić nije pozvao u reprezentaciju

Nogometaš Hajduka kaže da ga to neće obeshrabriti nego će mu biti poticaj

FOTO: PIXSELL

Nogometaš Hajduka Mijo Caktaš iznenađen je što se njegovo ime ne nalazi na popisu reprezentativaca koji je u utorak objavio novi izbornik Ante Čačić. no, uvjeren je da će ga to učiniti samo jačim.

“Iskreno govoreći, neugodno sam iznenađen što se nisam našao na popisu kandidata za A reprezentaciju za utakmice protiv Bugarske i Malte. Ne znam što se to promijenilo u odnosu na akciju protiv Azerbajdžana i Norveške kad sam bio među pozvanima”, prenosi njegovu izjavu Dalmatinski portal.

`Bio sam igrač utakmice protiv Zagreba`

Caktaš je zaključio u optimističnijem tonu. Smatra da će dokazati da mu je mjesto u nacionalnoj momčadi. “Otad sam igrao utakmicu protiv Zagreba, zabio gol i po mnogima bio igrač utakmice, a derbi s Dinamom sam pauzirao zbog kartona. Ovo me neće obeshrabriti nego će mi biti dodatni poticaj da nastavim pružati partije kakve sam pružao za Hajduk ove sezone”, poručio je.

Podsjetimo, Čačić je u utorak objavio i svoj prvi popis igrača na koje računa u posljednjim dvjema utakmicama skupine H kvalifikacija za Euro 2016., protiv Bugarske 10. listopada u Zagrebu i Malte 13. listopada u Ta’Qaliju.

Nitko ne može debitirati

Na Čačićevu popisu su 23 imena, od kojih su svi već barem jednom nastupili za Hrvatsku, a u odnosu na posljednju akciju, posljednju u kojoj je ibzornik bio Niko Kovač, nalaze se dva nova imena i to branič Dinama Josip Pivarić i napadač Malage Duje Čop.

S posljednjeg Kovačeva popisa nisu pozvani branič PAOK-a Marin Leovac, veznjak Hajduka Mijo Caktaš i napadač Fiorentine Ante Rebić.

Popis reprezentativaca

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Marko Lešković (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Josip Pivarić (Dinamo Zagreb)

Veznjaci: Luka Modrić, Mateo Kovačić (oba Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Ivan Rakitić (Barcelona)

Napadači: Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Inter Milano), Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Andrej Kramarić (Leicester City), Duje Čop (Malaga)