Halilović će, čini se, ipak na posudbu u Gijon. Tvrde španjolski mediji

Prije nekoliko dana pisalo se kako odlazak u novog prvoligaša ne odobrava otac mladog igrača

Croatia's midfielder Alen Halilovic (L) vies with Azerbaijan's defender Maksim Medvedev during the Euro 2016 group H qualifying football match Croatia vs Azerbaijan at Gradski vrt stadium in Osijek, on October 14, 2014. AFP PHOTO/STRINGER
FOTO: AFP

Prošlog vikenda španjolski su mediji tvrdili da Alen Halilović neće iz Barcelone, gdje je igrao za drugu momčad, u Sporting Gijon. Kao razlog su navodili kako se tome protiv njegov otac Sejad.

Međutim, danas isti mediji tvrde da je dogovor pri kraju i da će mladi hrvatski reprezentativac otići na posudbu u novog člana La Lige. Tu tvrdnju potkrepljuju činjenicom da su trener Barcelone Luis Enrique, i trener Sportinga Abelardo Fernandez, veliki prijatelji.

Za razliku od uvjeta postavljenih HSV-u i ostalim zainteresiranima izvan Španjolske, za odlazak u Gijon nije postavljen uvjet o broju odigranih utakmica.

Spominje se kako će Halilović već u srijedu doći u Asturiju, ali da nije sigurno kako će zaigrati u prvom kolu španjolskog prvenstva protiv Real Madrida.