Katalonski list piše da Mourinho u Manchester United želi dovesti 3 igrača Reala (a jedan je Modrić)

Mourinho je Varaneu i Modriću bio trener u Realu i obojica su u tom razdoblju s njim razvili izvrstan odnos

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (C) listens to his coach Jose Mourinho (R) during the second leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid CF vs FC Barcelona on August 29, 2012 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid.    AFP PHOTO/ PEDRO ARMESTRE / AFP / PEDRO ARMESTRE
FOTO: AFP

Tijkom posljednjih dana čini se sve izglednijim da će portugalski trener Jose Mourinho sjesti na klupu Manchester Uniteda, a katalonski list Sport sada je objavio da Portugalac u svoj novi klub želi dovesti tri igrača Real Madrida. To su Gareth Bale, Raphael Varane i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Mourinho je Varaneu i Modriću bio trener u Realu i obojica su u tom razdoblju s njim razvili izvrstan odnos, a Bale je došao nakon njegovog odlaska iz madridskog kluba. Sport navodi kako je transfer Vlšanina Balea prioritet za Mourinha te da je portugalski trener već razgovarao s Varaneom i Modrićem oko potencijalnog transfera u United.

https://twitter.com/_RedDevilsClub/status/697150666016497665

Mourinhova pojačanja u Unitedu već su neko vrijeme glavna priča kojom se bave brojni mediji. Britanski tabloid Daily Star tako je objavio da se na listi Mourinhovih želja nalaze se redom: Neymar, Edinson Cavani, Thomas Müller, Paul Pogba i Varane.

Van Gaal želi ostati

Također, kako javlja drugi britanski list – Mirror, Mourinho u klub namjerava dovesti sportskog direktora Atletico Madrida Andreu Bertu. Jedna od navećih promjena ticala bi se transfera. Do sada je brigu oko toga vodio izvršni potpredsjednik kluba Ed Woodward, a tu bi ulogu sada preuzeo Portugalac osobno.

https://twitter.com/CjPoskitt/status/697558931044892672


Napomenimo i to da je aktualni trener Manchester Uniteda Lous van Gaal prije nedjeljne utakmice s Chelseajem poručio kako je cijela priča o sastanku predstavnika kluba i Mourinha izmišljena.