Mourinho najavio povratak nogometu, a Van Van Gaal ne vjeruje da pregovara s Manchester Unitedom

Manchester United navodno je održao je sastanak s Mourinhovim predstavnicima

FOTO: AFP

Portugaski trener Jose Mourinho najavio je u intervjuu za GQ da će se uskoro vratiti nogometu te da nije sretan trenutačnom situacijom.

“Ne uživam. Sve što volim mogu imati u sto vrijeme. Uživati s obitelji, s prijateljima, u povučenom načinu života, a uz sve to i u nogmetu. Sve to mogu zajendno kombinirati i ničega se ne moram odreći. Da bih bio sretan to mi je sve potrebno, tako da se moram vratiti nogmetu. To mi je prirodno okruženje”, rekao je Mourinho.

Radi bez prestanka

“Radim oduvijek, a kao trener od 2000. Imao sam puzu kada sam otišao iz Chelseaja 2007. i sada mi je ovo drugi put u 15, 16, godina da pauziram, tako da nije dramatično. No, sigurno je da ću se vratiti ubrzo”, dodaje Portugalac.

U subotu je objavljena vijest da je započeo pregovore s Manchester Unitedom, a iako to nije potvrđeno Mourinho nikada nije skrivao da mu je Premier liga omiljena.

https://www.youtube.com/watch?v=Wzc4ZZey6JM

“Radio sam u Engleskoj, Italji i Španjolskoj, u tri najjače svjetske lige i uvijek kažem da mi je potreban izazvov natjecanja i to svakog tjedna. U Španjolskoj sam radio u fenomenalnom klubu, ali sam godišnje imao četiri utakmice, Barcelona protiv Reala, i Real protiv Barcelone, a poslije toga smo pobjeđivali s 4:0, 5:0, 5:1, 6:1….. Bilo je lako pobjeđivati ali teško osvojiti nalsov jer smo se borili s momčadi koja je isto tako pobjeđivala kao i mi”, priča Mourinho i zaključuje:

Van Gaal u nevjerici

“Na kraju sam osvojio prvensdtvo sa 100 bodova, a izgubio ga s 91. U Engleskoj je pak potrebno 75 bodova, možda i manje, tako da mi treba takav izazov”.

Na vijest da je Mourinho započeo pregovore s Manchesterom oglasio se i Nizozemac Lous van Gaal, aktualni trener petoplasirane momčadi prvenstva.

“Ne vjerujem da je već uspostavljen kontakt između ove dvije strane”, poručiio je Van Gaal.