Košarkaši Cedevite ponovno su poraženi u Euroligi, sada od Limogesa

Dario Šarić odigrao je statistički vrlo dobru utakmicu za Efes

22.10.2015., Zagreb - 2. kolo TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE: KK CEDEVITA - Limoges CSP. Frejus Zerbo, Miro Bilan.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Košarkaši Cedevite poraženi su i u drugom kolu euroligaške skupine B, ovaj puta u KC Dražen Petrović od sastava Limogesa, a bilo je 80-84.

Gostujuća momčad uživala je rezultatsku prednost većim dijelom ogleda, no Cedevita je u samoj završnici stigla do ‘plusa’ (78-77) i imala priliku za bolji rezultat. Dvadeset sekundi prije kraja ogleda Limoges je vidio 82-80 kada je neprecizan iza linije za tricu bio Tomislav Zubčić, nakon čega je gostujuća momčad samo potvrdila pobjedu.

Nakon poraza od Olympiakosa tako je upisan i novi za koji su najzaslužniji bili Nobel Boungou-Colo sa po 15 poena, sedam skokova i pet asistencija, odnosno Heiko Schaffartzik s 12 koševa i sedam asistencija. Kod Cedevite je najviše pokazao Jacob Pullen sa 21 poenom, pet uhvaćenih lopti i četiri asistencije, a dobar učinak Mire Bilana od 19 poena i devet skokova, kvari tek sedam izgubljenih lopti. U trećem kolu Cedevita 29. listopada gostuje kod Anadolu Efesa.

Izvrstan šarić

Dodajmo da je u drugom susretu skupine Anadolu Efes pobijedio EA 7 Milano 89-73. Dario Šarić je za Efes zabio 12 koševa uz pet skokova za manje od petnaest minuta na parketu. U redovima poražene momčadi Krunoslav Simon je zabio pet koševa, uz četiri skoka, Stanko Barać dodao dva, a Oliver Lafayette šest uz isto toliko asistencija.

Na ljestvici vodi Anadolu Efes s dvije pobjede, a Limoges i Milano imaju po pobjedu i poraz. Slijede Olympiakos s omjerom 1-0, Laboral Kutxa 0-1, Cedevita 0-2.