Leicesterov menadžer tvrdi da nitko ne napušta klub, a to Kramariću smanjuje šanse za odlazak na Euro

'Posao je gotov. Zanimaju me samo moji igrači, a nitko ne odlazi.'

Everton's Scottish-born Irish midfielder James McCarthy (R) challenges Leicester City's Croatian striker Andrej Kramaric (C) during the English Premier League football match between Everton and Leicester City at the Goodison Park in Liverpool, northwest England on February 22, 2015.  AFP PHOTO / OLI SCARFF

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. / AFP / OLI SCARFF
FOTO: AFP

Menadžer Leicester Cityja Claudio Ranieri tvrdi da je dovođenjem Demaraija Graya zimski prijelazni rok za njegov klub gotov i dodao da nikakvih odlazaka iz momčadi neće biti.

Bude li tako i bilo, to znači da će Andrej Kramarićpotratiti sljedećih šest mjeseci” ostankom u klubu, kako je u ponedjeljak izjavio upravo sam menadžer kluba:

Gubi sljedećih šest mjeseci

“Ako ostane, mislim da će izgubiti još šest mjeseci. Razgovarao sam s njim i ako želi ostati, bit ću sretan jer smatram da je fantastičan napadač. No, u mojoj će mu momčadi biti teško jer preferiram Leonarda Ullou, Jamieja Vardyja i Shinjija Okazakija u napadu.”

Andrej Kramarić
PIXSELL/PIXSELL

Ima li istine u njegovim riječima, nitko od igrača iz momčadi, dakle niti Kramarić, ne napušta klub što nikako nije dobro za ambicioznog hrvatskog napadača željnog nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Mjesto u izabranoj vrsti može izboriti samo minutažom i dobrim igrama u klubu, a čini se, prilike za to nema.

‘Nitko ne odlazi’

“S transferima smo završili. Zanimaju me samo moji igrači, a nitko ne odlazi. Posao je gotov”, bio je jasan Ranieri kojeg ne zanima dovođenje nekog jakog imena budući da nije uvjeren da ono nosi i garanciju ulaska među klubove koji će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka.

“Mislite li da s jednim velikim imenom stiže i Liga prvaka? Moguće, ali ne možete biti sigurni. Korak po korak gradimo mogućnost da se u budućnosti borimo za Ligu prvaka”, dodaje menadžer najvećeg iznenađenja ovosezonske borbe za naslov engleskog prvaka, trenutačno drugoplasiranog Leicestera.