Machado zahvalio publici na pljesku, Vulić priznao da je bolja momčad pobijedila

"Napravit ću sve da zaslužim pljesak cijelih tribina", izjavio je Machado

Machado
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Zoran Mamić prokomentirao je 3-0 pobjedu protiv Splita ostvarenu u derbiju 6. kola hrvatskog nogometnog prvenstva. Jasno, bio je zadovoljan viđenim, a da je pobjedio bolji suparnik priznao je i trener gostiju Zoran Vulić.

“Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi iako je Split dobro otvorio utakmicu i na početku nas je ‘držao’ Eduardo svojim obrana. Istina, malo nas je poremetila ozljeda Ademija jer znamo koliko nam je on važan, ali kada smo počeli raditi što smo se dogovorili to je rezultiralo boljom igrom i pobjedom. Veseli me što su igrači koji su manje igrali iskoristili priliku i pokazali što mogu, ali to su slatke brige za trenera”, kazao je Mamić uz dodatak da je Ademi dobio nezgodan udarac u kuk, ali i da neće dugo izbivati s travnjaka.

“Moram priznati da je pobijedila bolja i kvalitetnija momčad iako smo na početku bili dobri. Kada je Dinamo uspostavio ravnotežu Ćorić je radio prevagu i Dinamo je zasluženo upisao pobjedu”, smatra Vulić.

Soudani i Machado sretni

Prva dva pogotka za Dinamo zabili su Soudani i Machado koji su ovako vidjeli ogled:

“Prije svega sam sretan zbog pobjede i što smo se vratili na prvo mjesto. Naravno, sretan sam i zbog svoje igre jer sam ipak napadač tako da su golovi i asistencije ono što radim. Jedan gol i jedna asistencija u derbiju – moram biti zadovoljan”, kazao je Soudani, dok je Machado dodao:

“Nije bilo lako i znali smo da neće biti jer je Split odlična momčad, ali danas smo pokazali da smo bolji, dobili prvu momčad i zasluženo ih prestigli na ljestvici. Moj gol? Ne znam uopće kako bih opisao koliko mi znači nakon svega što se događalo u zadnje vrijeme, ali moram priznati da mi je još draže i prekrasno bilo čuti pljesak s tribina kada sam izlazio. Hvala navijačima na tome, a vjerujte da ću napraviti sve kako bi svojim trudom i radom zaslužio da mi plješću svi.”