Mamić kaže da su se za Molde pripremali i prije nego što su prošli Folu

Za Molde zasad ne konkuriraju samo Schildenfeld, Pavičić i Radonjić

27.07.2015., Zagreb - Trener Dinama Zoran Mamic odrzao je konferenciju za medije uoci prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka u kojoj GNK Dinamo igra protiv norveskog predstavnika FK Molde. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Trenera Dinama Zorana Mamića i njegove nogometaše u utorak očekuje treće pretkolo Lige prvaka. Na maksimirskom stadionu gostuje norveški Molde. To će igračima biti prilika da dokažu da je loš početak sezone iza njih pa da poslije tri remija dođu do isto toliko pobjeda.

“Čeka nas novi europski ispit, očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno pobjedu. O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima. Naravno, moram biti iskren i reći da se nismo za njih pripremali samo ovih par dana nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu”, izjavio je Mamić na konferenciji za medije uoči utakmice. Dinamo prošle godine nije prošao ovu fazu natjecanja. Ispali su od danskog Aalborga.

Svi će dobiti priliku

“Iz svake utakmice se može nešto izvući i naučiti. Naravno, iz te utakmice na Maksimiru smo mogli naučiti da je bitno brojne prilike pretvoriti u pogodak. Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre”, kaže Mamić pa se osvrnuo na ozljede s koijma su imali problema, no čini se da su one sada prošlost. Za Molde zasad ne konkuriraju samo Schildenfeld, Pavičić i Radonjić.

“Već sam rekao neki dan da imamo odličan kadar igrača i nikada nije lako odlučiti tko neće biti u 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu. Ipak, imamo puno utakmica, igramo na tri fronta i svi igrači će dobiti priliku dokazati da zaslužuju biti u Dinamu”, završio je Mamić.