Mamić nakon Rijeke poslao oštru poruku navijačima pa je poslije dodatno pojasnio

U utakmici 5. kola Prve HNL Dinamo i Rijeka igrali su 0-0

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Znam da ću ovime možda pogriješiti, ali svejedno ću reći jer osjećam da moram. Jako zavidim Rijeci na navijačima i posebno sam ‘sretan’ s našom publikom koja u velikom broju ovakvu našu igru prati vrijeđanjem i pljuvanjem. Počevši od mene pa do igrača. Tako se ne bodri klub i mene je sramota da imamo ovakvu atmosferu nakon rezultata koje ova momčad ima, rekao je između ostalog trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice protiv Rijeke.

No, samo dan kasnije Mamić je našao potrebu dodatno pojasniti što je mislio i kojem se dijelu navjiača obratio na ovaj način.

Većina i manjina

“Nakon što sam danas vidio kako su pojedini mediji prenijeli moje riječi htio sam još jednom naglasiti kako moje izjave nakon derbija protiv Rijeke nisu bile upućene svim navijačima nego samo onom dijelu koji vrijeđa momčad i mene. Naravno da na tribinama Maksimira postoji većina koja to ne odobrava, no manjina je uvijek glasnija i upornija pa se dobiva jako ružna slika”, poručio je trener Dinama putem službene Dinamove stranice.

“To ponašanje dijela gledatelja koji od samog početka vrijeđaju neovisno o kvaliteti igre i rezultatu nije normalno. Meni, a siguran sam i većini naših navijača na stadionu. Vjerujem da će u utakmicama koje dolaze upravo ti navijači, pravi koji dolaze na Maksimir jer vole Dinamo i nogomet,biti glasniji i da će ova momčad dobiti podršku kakvu zaslužuje”, rekao je Mamić te je za kraj poručio kako se samo u takvoj atmosferi može zajedno ostvariti snove svih kojima je Dinamo u srcu.