Marca piše da je Mandžukićeva alarmantna suša kriva za krizu Atletica

Ove sezone u prvenstvu su zabili 65 golova, dok su Barcelona i Real dali 40 više

Atletico Madrid’s Croatian forward Mario Mandzukic bleeds after being injured during the UEFA Champions League quarter final first leg football match Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 14, 2015. AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Mario Mandžukić posljednji je put zabio pogodak iz igre prije tri mjeseca, a povodom toga u španjolskoj Marci objavljen je tekst u kojem su su osvrnuli na pad Atleticove forme za što krive napadačku krizu. Hrvatski napadač je tu poslužio kao glavni primjer.

Alarmantna suša

– On je trebao predvoditi napad Atletica ove sezone. To je i radio u prvoj polovici sezone, a njegova suša je alarmantna. Zadnji gol je zabio 7.2. protiv Reala. Međutim, Atletico je olakšanje pronašao u Griezmannu. On je zabio osam od posljednjih 11 Atleticovih pogodaka u prvenstvu. Ipak, Atletico treba biti zabrinut jer imaj samo jednog opasnog igrača – piše Marca.

Atletico je je ove sezone u prvenstvu zabio 65 golova, dok su Barcelona i Real zabili 40 više. Zbog toga je jasno zašto Simeoneova momčad ove godine ne konkurira za naslov prvaka, ali srećom za njih završit će na trećem mjestu pa će i dogodine zaigrati u Ligi prvaka.