Mario Pašalić stigao na posudbu u Monaco (kod Danijela Subašića)

Pašalić je prošlu sezonu proveo u Elcheu, a sada u Monacu nastavlja razvoj

FOTO: Screenshot

Mario Pašalić, 20-godišnji vezni nogometaš Chelseaja i povremeni hrvatski reprezentativac, sljedeću će sezonu provesti na posudbi u Monacu.

Da će se pridružiti Danijelu Subašiću u redovima kluba koji je prošlu sezonu u francuskom prvenstvu okončao na trećem mjestu ljestvice, potvrdili su već i Chelsea i Monaco, a i sam Pašalić u razgovoru za klupsku televiziju.

Subašić savjetovao dolazak

Pašalić je član Chelseaja od 2014. godine i transfera iz splitskog Hajduka. Prošlu je sezonu proveo na posudbi u španjolskom prvoligašu Elcheu za kojega je nastupio u 31 prvenstvenoj utakmici uz učinak od tri gola. Odlazak u Monaco u Chelseaju su okarakterizirali Pašalićevim “daljnjim razvojem”, a treba ga shvatiti i dijelom transfera kojim je u London stigao Radamel Falcao.

“Sretan sam zbog dolaska u ovaj veliki klub na koji mi je Dado Pršo prva pomisao kada ga netko spomene. Mislim da mogu pomoći klubu da ponovi dobre prošlogodišnje rezultate ili ostvari bolje. Poznajem neke igrače, kao i Subašića, suigrača iz reprezentacije s kojim sam porazgovarao i koji mi je savjetovao dolazak ovdje. Jedva čekam ponedjeljak i početak treninga”, izjavio je Pašalić.