Subašić je otkrio da su ga u njegovom klubu pitali za Pašalića (za kojeg su navodno jako zainteresirani)

Hrvatski golman bio bi sretan kad bi mu Pašalić postao suigrač

FOTO: AFP/AFP

U posljednje vrijeme proširila se priča da francuski Monaco u svoje redove želi dovesti 20-godišnjeg hrvatskog nogometaša Marija Pašalića koji je sada igrač engleskog Chelseaja, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u španjolskom Elcheu. Da se nešto uistinu događa po tom pitanju, govori nam slučaj s vratarom Monaca i hrvatskim reprezentativcem Danijelom Subašićem koji je priznao da su ga u klubu pitali za Pašalića.

“Prije dva mjeseca pitali su me u klubu što mislim o Mariju Pašaliću. Pričao sam im o njegovim igračkim kvalitetama, ali su mi kazali da o tome sve znaju, zanimalo ih je kakav je kao osoba. Rekao sam im istinu, da je Mario krasan momak, pristojan, vrijedan… I, naravno, da bih volio da dođe k nama”, otkrio je Subašić za 24 sata.

Hrvatski golman bio bi sretan kad bi mu Pašalić postao suigrač: “Sigurno nešto znači to što su se raspitivali o Mariju, očito im se svidio kao igrač i moja mu je preporuka da dođe u Monaco, ovdje bi imao sjajnu priliku da se nastavi razvijati”, rekao je.

https://www.youtube.com/watch?v=KXeJFB3Q8bE

Podsjetimo, već smo javili da londonski Chelsea želi angažirati kolumbijskog napadača Falcaa od Monaca, u čemu je i uspio, a francuski klub zauzvrat, uz novac, želi i hrvatskog nogometaša u vlasništvu engleskog kluba Pašalića te Belgijanca Charlyja Musondu, javio je Telegraph.

Podsjetimo, Pašalić je igrač Chelseaja koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u španjolskom Elcheu. U londonski klub stigao je 2014. godine iz splitskog Hajduka. 20-godišnji Pašalić bio je u momčadi Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu, no tamo nije odigrao ni minute. Za hrvatsku nacionalnu momčad ima jedan nastup, a on je iz utakmice protiv Cipra prošle godine.