Ronaldo je (navodno) nezadovoljan u Realu, a Marca spominje ponudu PSG-a

Ronaldo na stolu ima ponudu PSG-a, a Bale Manchester Uniteda

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) reacts after missing a kick next to Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Valencia CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 9, 2015.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Španjolska Marca, sportski dnevnik koji svakodnevno prati zbivanja u madridskom Realu, piše da je prvi igrač kluba Cristiano Ronaldo ponovno nezadovoljan svojom situacijom, kao i da na stolu ima ponudu Paris Saint Germaina. Portugalskom napadaču navodno jako smeta činjenica da njegovi pogoci nisu dostatni klubu za osvajanje trofeja, a ove ih je sezone ukupno postigao 58 u 53 odigrane utakmice, ali i činjenica da ga klub nije zaštitio kada je, kako on smatra, trebao.

Riječ je o proslavi njegova 30. rođendana koju je upriličio nakon utakmice 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva u kojoj je Real poražen od gradskog rivala Atletica s visokih 4-0.

Ljutnja zbog rođendana

Navijači nikako nisu mogli shvatiti da Ronaldo slavi nakon takvog poraza, navodno je ljut bio i predsjednik kluba Florentino Perez, a medijima nije promaknulo niti to da na proslavi nije bilo španjolskih igrača Reala, pa se počelo pričati o podjelama u klubu. Netrpeljivost između igrača medijski je potencirana i nakon svakog pogleda i geste koju pojedinci iz redova kluba upućuju Ronaldu na račun njegova soliranja na utakmici, a vrijedi i obratno, pa se često može vidjeti da je Portugalac ljut nakon poteza suigrača koji mu nisu išli u prilog.

https://www.youtube.com/watch?v=lZXeEqxsGfk

Kako bilo, nezadovoljna prva zvijezda kluba i izdašna ponuda prebogatog PSG-a zasigurno su novi razlog za Perezovu zabrinutost. Uz svu muku koju ima zbog neuspješne sezone, navijača koji mu to zamjeraju i trenera Carla Ancelottija koji je, tvrde mnogi, bliži izlaznim vratima nego ostanku u klubu, novi problem sigurno nije priželjkivao.

I Bale često kod Pereza

Posebice u trenutku kad mu i druga najveća zvijezda kluba redovito kuca na vrata tražeći razrješenje svoje situacije. Riječ je o velškom reprezentativcu Garethu Baleu koji je posljednjih dana na udaru kritike zbog slabijih igara. Kritike su toliko jake i učestale da je na njih i javno morao odgovoriti nogometašev agent Jonathan Barnett objasnivši da su slabije igre njegova klijenta rezultat ignoriranja od suigrača.

Poznato je da bi Balea u svojim redovima voljeli vidjeti čelni ljudi Manchester Uniteda.