Mourinho kaže da Costa ne ide nigdje i da je on to na lošem engleskom pokušao objasniti

Trener Chelseaja rekao je da je Costa najsretniji igrač u svlačionici

Chelsea’s Brazilian-born Spanish striker Diego Costa (L) gestures to Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho after being substituted during the English Premier League football match between Chelsea and Swansea City at Stamford Bridge in London on September 13, 2014.  Chelsea won 4-1.  AFP PHOTO/I - RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP/AFP

Iako su se mediji proteklih dana raspisali o mogućem trensferu brazilsko-španjolskog napadače Diega Coste iz engleskog Chelseaja u njegov bivši klub, španjolski Atletico Madrid, čini se da od toga neće biti ništa.

Barem tako tvrdi trener engleskog tima Jose Mourinho koji je odbacio nagađanja kako se najbolji strijelac kluba nakon samo jedne sezone u Londonu želi vratiti u madridski klub.

“Costa je najzaslužniji za dobru atmosferu u svlačionici. On je sretan i zabavan, i uživa u svakoj minuti. Mogu slobodno reći da je on najsretniji naš igrač, pa ako novine pišu da to znači da je nesretan, onda sam ja sretan s time. Mislim da Costa nije bio zadovoljan time što je objavljeno u novinama, pa je na svom lošem engleskome pokušao to objasniti”, izjavio je u utorak Mourinho nakon što je Chelsea u prijateljskoj utakmici pred 83.000 gledatelja na sidnejskom Olimpijskom stadionu pobijedio Sydney FC sa 1-0.

Chelsea je prošlog ljeta platio Atletico Madridu 44 milijuna eura za Diega Costu, koji je bio jedan od ključnih igrača Bluesa u osvajanju Premier lige, a s 20 golova bio je najbolji strijelac kluba.