Nakon napisa o Lovrenu i Haliloviću, mediji tvrde da se Bilić okreće Ćorluki

Ćorluka je za Bilića igrao u mladoj i seniorskoj reprezentaciji te u Lokomotivu

Cameroon's forward Vincent Aboubakar (R) challenges Croatia's defender Vedran Corluka during the Group A football match between Cameroon and Croatia at The Amazonia Arena in Manaus on June 18, 2014, during the 2014 FIFA World Cup.  AFP PHOTO / RAPHAEL ALVES
FOTO: AFP

Stalni član udarne postave hrvatske nogometne reprezentacije i po mišljenju navijača najbolji nogometaš moskovskog Lokomotiva u prošloj sezoni Vedran Ćorluka, javljaju engleski mediji, nalazi se na listi želja novog menadžera West Hamove momčadi Slavena Bilića.

Dođe li do transfera označit će on povratak Ćorluke u englesku Premierligu, u kojoj je igrao za Manchester City i Tottenham, ali i novu suradnju obrambenog nogometaša s Bilićem koji ga je iz mlade promovirao u seniorsku reprezentaciju Hrvatske, a i doveo ga iz londonskog u ruski klub.

Inače, ovo nije prva poveznica Slavena Bilića u novoj funkciji s hrvatskim igračima. Mediji su već pisali da bi među pojačanjima kluba trebali biti i Liverpoolov Dejan Lovren, a spominjala se i mogućnost posudbe Alena Halilovića iz Barcelone B.