Bilić i West Ham krenuli u pregovore (koji bi u klub mogli dovesti i Lovrena)

Odluka o novom menadžeru West Hama još nije donesena

Besiktas' Croatian coach Slaven Bilic (R) collects the ball on the touchline during the UEFA Europa League round of 32 first leg football match between Liverpool and Besiktas at Anfield in Liverpool, northwest England, on February 19, 2015.  AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Prema pisanju dijela engleskih medija, potraga za novim menadžerom tamošnjeg prvoligaškog kluba West Hama i dalje je u tijeku, a Slaven Bilić ne samo da slovi za mogućeg kandidata, već su čelni ljudi kluba s njim i održali razgovor. Odluka o tome hoće li ili ne bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i postati novi menadžer West Hama još nije donesena.

Navodi se da se Bilić penje popisom kandidata za nasljednika Sama Allardycea, među kojima su bili i Rafael Benitez, David Moyes, Carlo Ancelotti, Unai Emery, te Antonio Conte. Svjestan je, dodaje se, da nije prvi izbor, ali i da je spreman čekati da vidi hoće li mu se itko obratiti službenom ponudom.

Uz Bilića i Lovren

Engleski izvor navodi da bi Bilić bio iznimno popularan izbor među navijačima kluba koji ga idoliziraju premda se u West Hamu zadržao kratko vrijeme između 1996. i 1997. godine prije odlaska u Everton. Postoje nagađanja i da će, stigne li na klupu West Hama, Bilić u klub pokušati dovesti još jednog Hrvata, Liverpoolovog braniča Dejana Lovrena.