Nakon što je Hajduk pobijedio Lokomotivu, njegov trener kaže da mu je uvijek gušt igrati protiv takve momčadi

Hajduk je pobijedio Lokomotivu 3-1 u zadnjoj utakmici petog kola 1.HNL

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Hajduka svladali su na gostovanju Lokomotivu i ostvarili svoju prvu ovosezonsku pobjedu u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Nakon susreta treneri obje momčadi iznijeli su svoje dojmove i zaključili da je rezultat bio realan.

Trener Hajduka Damir Burić je rekao: “S obzirom na uvjete danas, bilo je jako teško igrati. No moram kazati da su danas igrale dvije momčadi koji igraju jak tehnički nogomet i gledateljima je bilo interesantno ovu utakmicu gledati. Meni je uvijek gušt igrati protiv momčadi koja pokušava igrati tehnički nogomet, kao što je Lokomotiva. Mi smo imali mogućnost da damo gol više. Želim puno sreće Lokomotivi u nastavku prvenstva”, prenosi njegovu izjavu nklokomotiva.hr.

Hajduk traži bodove kod Lokomotive

Strateg Lokomotive Ante Čačić složio se s Burićem oko toga da je utakmica bila zanimljiva za gledatelje, ali i istaknuo: “No ne i za mene jer smo izgubili. Htjeli smo i nastojali igrati no onda smo primili taj gol dosta nesretno.”

“I kada se pogleda cijela utakmica pohvale mojim igračima na htjenju i zalaganju, Hajduk je za taj jedan gol bio bolji i učinkovitiji i također želim sve najbolje u nastavku Hajduku, posebice na europskom planu”, završio je Čačić.