Neki mediji tvrde da će Vrsaljko tražiti da ga Sassuolo pusti da ode u Napoli ili Juventus

Napoli je navodno ponudio deset milijuna eura. Zainteresiran je i Juventus

Juventus French midfielder Patrice Evra (R) fights for the ball with Sassuolo's Croatian defender Sime Vrsaljko during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Samo nekoliko dana nakon što su iz Sassuola izjavili da neće pustiti Šimu Vrsaljka da napusti klub (najizglednije u korist osnaživanja Juventusa ili Napolija), čini se da će hrvatski nogometni reprezentativac napraviti baš korak u tom smjeru.

Neki talijanski izvori tvrde da se Vrsaljko sprema za razgovor s klupskom vrhuškom u kojem će zatražiti izlaz iz Sassuola. Unatoč tvrdnjama kluba da za Vrsaljka nije bilo konkretnih ponuda, isti izvori pišu da je talijanski prvoligaš za bivšeg braniča Dinama i Genoe zaprimio deset milijuna eura vrijednu od Napolija, ali i da ga klub cijeni dva milijuna eura više.

Ugovor do 2019. godine

Kombinacija s Juventusom i dalje je otvorena pa tek treba vidjeti što će se dogoditi.

“Nikome ne zatvaramo vrata, ali u ovome trenutku moram poručiti i Napoliju i Juventusu da Vrsaljko nije na prodaju”, izjavio je prošloga tjedna Giovanni Carnevali, direktor kluba.

Sassuolo je Vrsaljka lani ugovorno vezao do kraja lipnja 2019. godine.