Šime Vrsaljko bio bi oduševljen da potpiše za Napoli, tvrdi njegov menadžer

Hrvatski reprezentativac Vrsaljko trenutno igra za talijanskog prvoligaša Sassuolo

FOTO: AFP/ AFP PHOTO

Menadžer hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka poručio je da bi njegov igrač vrlo rado karijeru nastavio u redovima Napolija. Giuseppe Riso tako je rekao za radio Kiss Kiss Napoli da bi Vrsaljko bio oduševljen ako bi potpisao za Napoli, koji smatra velikim klubom. Također, Riso je otkrio da mu je sportski direktor Napolija rekao da su zainteresirani za hrvatskog reprezentativca.

Nagađa se da će otići

Podsjetimo, već smo pisali da se obrambeni igrač Sassuola i hrvatske nogometne reprezentacije Šime Vrsaljko posljednjih dana spominje u kontekstu napuštanja kluba koji je prošlu sezonu talijanskog prvenstva završio na dvanaestome mjestu ljestvice. Iako se spominje i interes Juventusa, najčešće se kao njegovo buduće odredište spominje Napoli.

Ako je vjerovati riječima glavnog izvršnog direktora kluba Giovannija Carnevalea, klub za sada nije primio niti jednu službenu ponudu od ligaških konkurenata, ali su potvrdili da će je razmotriti ako stigne.

Žele ga zadržati, ali…

“Vrsaljko je mlad i perspektivan igrač, i tražen je ne samo u Italiji. Ipak, do sada nismo primili službeni zahtjev iz Napolija”, kazao je Carnevale i dodao:

“Namjeravamo ga zadržati i sljedeće sezone. No, kao što je slučaj i sa svim drugim nogometašima, i on se može naći na tržištu. Stigne li prava ponuda, mi ćemo o njoj razmisliti.