Perišić ima fanstastičnu ponudu Intera i vrlo je zainteresiran, tvrdi njegov menadžer

Talijani najavljuju transfer u roku dan-dva, Nijemci nisu sigurni u to

28.03.2015., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016., Hrvatska - Norveska. Ivan Perisic. 
Photo:
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Da Inter “očajnički želi” Ivana Perišića, tvrdi agent hrvatskog nogometnog reprezentativca Tonći Martić koji je za njemačke medije dodao i da bi taj transfer “za sve mogao biti dobra stvar”.

Perišić, Inter i Wolfsburg čine trokut koji je već dulje zanimljivim medijima koji prate nogometno tržište, ali isto tako, taj transfer još uvijek nije realiziran. I dok u njemačkom Bundesligašu tvrde da ga nemaju namjere prodati, u talijanskom klubu potvrđuju da su pregovori u tijeku. U međuvremenu mediji daju svoj projekcije o tome kada i za koliko novca će do transfera doći.

Ponuda na stolu ili igrokaz

U priču je sada ušao i Perišićev agent koji kaže:

“Ivan na stolu ima fantastičnu ponudu i za nju je vrlo zainteresiran. Bude li Inter dogovorio uvjete s Wolfsburgom, on može ići. Interov trener Roberto Mancini očajnički ga želi dovesti. Inter je veliki klub i to je kompliment za svakog igrača.”

Neki talijanski mediji pišu da će Inter nastaviti pritiskati Wolfsburg kako bi hrvatski nogometaš već u utorak ili srijedu bio u trenažnom procesu s talijanskom momčadi. Njemački izvor, pak, kazuje da je cijela ova priča možda i samo igrokaz kojim bi se Perišiću isposlovao bolji ugovor budući da mu aktualni vrijedi do lipnja 2017. godine, a spominjalo se produljenje.

“Moramo razgovarati sa sportskim direktorom Wolfsburga Klausom Allofsom. Poštujemo Wolfsburg i ne znam hoće li ga oni pustiti. Mislim da bi taj transfer za sve mogao biti dobra stvar”, zaključio je Martić.