Perišić kaže da će prihvatiti produljenje s Wolfsburgom budu li uvjeti dobri

"Žele li u klubu da ostanem tako ću i napraviti, žele li da odem, napustit ću klub", kaže Perišić

25.03.2015., Zagreb, Maksimir - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice s Norveskom za Euro 2016.  Ivan Perisic.
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Da je u potpunosti usredotočen na Wolfsburg, ali i nesiguran u ono što nogometna budućnost nosi njemačkim se medijima povjerio hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić.

Vezni igrač Wolfsburga, u prošloj bundesligaškoj sezoni drugoplasiranog kluba ljestvice, meta je Intera koji traži način kako ga dovesti u svoje redove. Na tu su temu za medije već pričali mnogi iz iz redova talijanskog i njemačkog kluba, a oglasio se i Perišićev agent ustvrdivši da nogometaš ne bi imao ništa protiv transfera.

Na red je napokon došao i sam 26-godišnji igrač rodom iz Splita koji na upit o odlasku u Inter kaže:

Sretan u Wolfsburgu

“U nogometu ne postoji ‘nikad ne reci nikad’. Ne kažem da ja to želim, mogu vas uvjeriti da sam u ovome trenutku usredotočen isključivo na Wolfsburg. Žele li u klubu da ostanem tako ću i napraviti, žele li da odem, napustit ću klub. Jedino što želim je najbolja stvar za klub i mene samoga.”

Neki su mediji ustvrdili da ovaj igrokaz s Interom zapravo Perišiću služi za ishodovanje boljih uvjeta pri produljenju ugovora kojeg su u Wolfsburgu već najavili.

“Produljenje? Sretan sam ovdje, a bude li ponuda dobra ne vidim zbog čega je ne bih prihvatio”, poručio je hrvatski nogometaš.