Za Mourinha je Hazard bolji od Ronalda, a Wengeru poručuje da nabavi digitron

To tvrdi unatoč činjenici da je Portugalac lani postigao 61 pogodak

Chelsea's Portuguese manager Jose Mourinho (R) gestures during the presentation of the Premier League trophy after the English Premier League football match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge in London on May 24, 2015. Chelsea were officially crowned the 2014-2015 Premier League champions.  AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.
FOTO: AFP/AFP

Jose Mourinho, trener Chelseaja, smatra da je Eden Hazard prošle godine bio bolji nogometaš od Cristiana Ronalda, kojeg je trenirao dok je vodio Real Madrid. To tvrdi unatoč činjenici da je Portugalac lani postigao 61 pogodak, dok ih je Hazard zabio 19.

Ključni naslovi

Mourinho kao glavni razlog zbog kojeg daje prednost belgijskom nogometašau ističe činjenicu da je Hazad osvojio naslov prvaka, dok Ronaldo nije osvojio ništa. U raspravi je je li Hazard dosegao Ronaldovu i Messijevu razinu portugalski stručnjak je rekao da to ovisi o sezonu kakvu su imali.

https://www.youtube.com/watch?v=5Qn9J4wBQtY

“Nogometaši moraju osvojiti neke naslove, zar ne? Nogomet bez naslova je ništa. Messi je osvojio trostruku krunu te je igrao finale Copa Americe. Sjajna je sezona iza njega i njegove momčadi. Ne volim kad igrači i treneri osvajaju individualne trofeje, a da momčad ne osvoji ništa”, rekao je Mourinho pa je upitan da li na osnovu tog može zaključiti da je Hazard iznad Ronalda u ovom trenutku.

“Prošle sezone, da. Unatoč činjenici da je Ronaldo bio fantastičan. Zabio je nevjerojatno puno pgodaka. Ne kažem da on nije fastastičan. Samo tvrdim da, po mom osobnom mišljenju, svaki nogmetaš na svijetu mora shvatiti da momčad mora biti ispred individualnih postignuća”, poručio je Mourinho.

https://www.youtube.com/watch?v=EwRsCbEtE_M

Odgovor Wengeru

Trener Chelseaja nije se samo pozabavio samo nogoometašima. Osvrnuo se i na izjavu Arsenea Wengera koji je izjavio da se Arsenal nije u zadnjih nekoliko godina borio za naslov prvaka iz financijskih ralzoga te da su Chelsea i ostali velikani trošili puno više od njih na pojačanja.

“Njemu očito treba digitron pa neka računa. To jedan tradicionalan, ali efektan način. Upravo su kupili odličnog vratra, a u zadnjih nekoliko godina doveli su Mesuta Özila, alexosa Sancheza, Mathieua Debuchyja te Caluma Cahmbersa, a oni nisu bili niit malo jeftini”, poručio je MOurinho.