Niko Kranjčar raskinuo je ugovor s kijevskim Dinamom pa je sada slobodan igrač

Kranjčar je igrač Dinama od 2012. godine, a u Kijev je stigao iz Engleske

02.07.2012., Interalpen Hotel Tyrol,Telfs, Innsbruck, Austrija - Niko Kranjcar, novo pojacanje Dinamo Kijeva na pripremama kluba. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Tridesetjednogodišnji hrvatski nogometaš Niko Kranjčar više nije igrač kijevskog Dinama. Taj je klub na svojoj stranici potvrdio da su s Kranjčarom sporazumno raskinuli ugovor i zahvalili mu na godinama koje je proveo u kijevskom klubu.

https://twitter.com/FutbolUkraine/status/687694745892745216

“Dinamo Kijev i hrvatski vezni igrač Niko Kranjčar dogovorili su raskid ugovora. Zahvaljujemo Niki i želimo mu puno uspjeha u nastavku profesionalne karijere”, stoji u priopćenju.

Kranjčar je igrač Dinama od 2012. godine, a za kijevski klub u prvenstvu je nastupio ukupno 13 puta i postigao četiri pogotka. Tijekom svojeg boravka u Dinamu dvije sezone, od 2013. do 2015. godine, bio je član engleskog drugaoligaša Queens Park Rangersa.

Kranjčar na predstavljanju u zagrebačkom Dinamu
Kranjčar na predstavljanju u zagrebačkom Dinamu Pixsell

Prije dolaska u kijevski Dinamo igrao je za engleske klubove Tottenham i Portsmouth, splitski Hajduk i zagrebački Dinamo. Ove se jeseni ozbiljno spominjala mogućnos Kranjčarovog špovratka u hrvatski nogomet, a kao najozbiljniji kandidat navodila se Rijeka.

https://www.youtube.com/watch?v=OGrA6XbFhOk