Očajni Angel Di Maria zatražio od Real Madrida da ga vrati u svoje redove

U klubu sa Santiago Bernabeua na takvo nešto niti ne pomišljaju

FOTO: AFP/Getty Images/AFP

Argentinski krilni nogometaš Angel Di Maria u tolikoj je mjeri zažalio što je iz Real Madrida prešao u Manchester United da je i službeno zatražio španjolski klub da ga primi natrag u svoje redove.

I dok se takav rasplet situacije ne čini izglednim, moguće je da će Di Marijinu želju o odlasku s Old Trafforda ispuniti Paris Saint-Germain. Sa francuskim je prvacima Di Marijin agent u pregovorima, a neki mediji već su pisali i da je dogovorena odšteta od 60 milijuna eura za realizaciju posla kojeg su opisali i gotovim.

I pariško sunce bi pomoglo

Manchester United pritom će izgubiti dvadeset milijuna (doveli ga za 80) u samo godinu dana, no čini se da se menadžeru momčadi Louisu van Gaalu više ne čeka igrač koji je u prošloj sezoni pružao blijede partije i završio ju uz učinak od samo četiri gola u 33 susreta.

I dok se klub ima pravo žaliti na njegov učinak, Di Maria se žali na prohladno i oblačno vrijeme na koje nikako da se privikne. Madridsko sunce mu nedostaje, zato je i zatražio od kluba da učine sve da ga vrate, no vjerojatno bi i pariškim bio sretan.