Odlična vijest za Bilića, čini se da mu se najbolji igrač vraća na teren odmah nakon Nove godine

Prognoze su govorile da će se Payet vratiti tek u veljači, ali bit će to puno ranije

West Ham United's Croatian manager Slaven Bilic gestures during the English Premier League football match between West Ham United and Chelsea at The Boleyn Ground in Upton Park, east London on October 24, 2015. AFP PHOTO / IAN KINGTON

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić i njegov West Ham bili su hit na početku sezone kada su, kao od šale, rušili velikane engleskog nogometa. No, u posljednjih sedam kola Čekićari ne znaju za pobjedu i sve više tonu na ljestvici.

Nevolje za Bilića počele su otprilike kada se ozlijedio njegov uvjerljivo najbolji igrač Dimitri Payet. Sjajni francuski krilni igrač u 12 je premierligaških nastupa upisao pet pogodaka i tri asistencije, te bio glavna pokretačka snaga West Hama. Da stvarnost za Bilića bude još gora, ubrzo su se ozlijedili i Manuel Lanzini, Diafra Sakho i Victor Moses, tako da loši rezultati i ne trebaju previše čuditi.

Povratak protiv Liverpoola

Posljednje su tri utakmice West Hama završile rezultatom 0:0, a londonski je klub skliznuo na osmo mjesto ligaške ljestvice. No, ovaj se vikend ukazao tračak nade za Bilića. Iako su prognoze govorile da bi se Payet nakon ozljede gležnja na teren trebao vratiti tek u drugoj polovici veljače, čini se da će se to dogoditi puno ranije.

https://twitter.com/SoccerSt_/status/678184573356924928

“Nadamo se da bi se Payet mogao vratiti za utakmicu protiv Liverpoola”, rekao je Bilić za BBC poslije nedjeljnog remija protiv Swanseaja.

A ta je utakmica na rasporedu već 2. siječnja, što znači da bi se bivši nogometaš Marseillea trebao vratiti u puni pogon znatno ranije od svih očekivanja.

est