Perišić službeno predstavljen, kaže da nije mogao odbiti klub kao Inter

"Prvi put u mojoj karijeri dva su se kluba borila za mene"

FOTO: Screenshot

Ivan Perišić službeno je pdrestavljen kao novi igrač Intera, a tom je prilikom ponovio kako takav nije mogao odbiti. Također, rekao je i kako su mu posljednja tri mjeseca bila teška zbog neizvjesnoti oko njegove budućnosti.

“Prvi put u mojoj karijeri dva su se kluba borila za mene. Inter me zaista želio dovesti, posebno trener Mancini, a to mi je bila jako važno. Presretan sam bio kada sam čuo da me Inter želi jer je to veliki klub i želio sam doći ovdje”, rekao je Perišić te je nastavio.

“Dolazak u Inter je najbolja stvar za ostatak moje karijere. Ovdje ima puno velikih igrača i puno novih lica tako da se nadam da ćemo biti bolji do kraja sezone”, kaže Perišić koji bi mogao debitirati već ovog vikenda i to u gradskom derbiju protiv Milana.

“Bio bih jako sretan kada bih zaigrao u derbiju. Milan je imao poteškoća lani, a neobično je da oni, kao i Inter, ne igraju ove godine u Europi”, rekao je hrvatski reprezentativac.

“Derbi je derbi i i u njemu svi žele pobijediti. Najbolja stvar za nogometaša je da izađe na travnjak i zaigra protiv momčadi poput Milana i Juventusa”, poručio je Perišić.