Pogledajte kako Ronaldo i Messi reagiraju u gotovo istoj situaciji

Obojica su bila na travnjaku ovog vikenda, a uspješniji je bio Messi

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) vies with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo during the Spanish league "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 23, 2014. Barcelona won 4-3.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN / AFP / GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Igrači Real Madrida i Barcelone imali su radni prošli vikend, a to znači da su na travnjake istrčala i dvojica ponajboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Više je razloga za zadovoljstvo pritom imao Messi. Osim što je njegova momčad u subotu svladala Malagu u utakmici 21. kola, upravo je argentinski napadač momčadi bio strijelac pogotka za konačnih 2-1. Postigao ga je i na sjajan način i tako stigao do jedanaestog gola u petnaestoj ligaškoj utakmici.

Potpuni drugačiji ishod

S druge strane, sastav Reala na gostovanju kod Betisa odigrao je u nedjelju 1-1, a njegova najveća zvijezda Cristiano Ronaldo svoju dvanaestu prvenstvenu utakmicu bez pogotka.

Ono što je posebno zanimljivo sažeto je u video-zapisu ispod teksta u kojem se može vidjeti kako su se obojica snašla u približno jednakim situacijama.

https://twitter.com/v225zamokomynaz/status/691625379904167937