Rakitić nije zabrinut trećim porazom Barcelone, kaže da će biti pravi kada to bude najbitnije

'Uvijek želimo pobijediti, a i protiv Fiorentine smo igrali dobro'

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) celebrates with Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior after scoring during the UEFA Champions League Final football match between Juventus and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015.     AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
FOTO: AFP

Barcelona je doživjela i treći poraz u predsezoni nakon što je izgubila od Fiorentine s 2:1. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u tom je susretu ubilježio sjajnu asistenciju za pogodak Luisa Suareza, a nakon utakmice je izjavio da ga će rezultati stići kada to bude najvažnije.

Čekaju ih Roma i Sevilla

“Uvijek želimo pobijediti, a i protiv Fiorentine smo igrali dobro. Mogli smo zabiti više golova, ali danas nije bio naš dan. Puno je važnije da budemo pravi u velikim utakmicama”, rekao je Rakitić.

“Najvažnije je sada da se vratimo u normalan ritam i steknemo samopouzdanje”, dodao je hrvatski reprezntativac. Barcelona će sljedeću pripremnu utakmicu odigrati us rijedu protiv Rome na svom stadionu na turniru Joan Gamper. Potom ih 11. kolovoza čeka nastup u europskom Superkupu protiv Seville.

https://www.youtube.com/watch?v=B1_d6jZjJ5o