Rakitić poslije utakmice poručio da im nije važno protiv koga će igrati u finalu

Rakitić ima priliku u prvoj sezoni u dresu Barcelone osvojiti trostruku krunu

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic vies with Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (R) during the UEFA Champions League football match second leg semi final FC Bayern Munich vs FC Barcelona in Munich on May 12, 2015.  AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić prokomentirao je za ITV utakmicu koju je njegova Barcelona izgubila od Bayerna, ali se unatoč tome plasirala u finale Lige prvaka.

– Bila je ovo teška utakmica jer smo igrali protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Ipak, ovdje je bilo nešto lakše igrati poslije odlične prve utakmice. Sretni smo i naravno da želimo osvojiti anaslov – poručio je Rakitić pa je upittan što je trener Luis Enrique donio Barceloni.

Nema želju za finale

– Jako nam je važan. Svaki trener ima drugačije zamisli i želim mu zahvaliti zbog svega što je uradio. Bio je savršen kao i svi drugi u stručnom stožeru – rekao je hrvatski reprezentativac pa je za kraj odgovorio novinaru na pitanje koga očekuje u finalu.

– To nam nije važno. Poštujemo obje momčadi. Sutra se igra velika utakmica. Najvažnije je da smo mi u finalu. Tamo želimo odigrati što bolje – zavšio je Rakitić koji ima priliku u prvoj sezoni u dresu Barcelone osvojiti trostruku krunu.