Rakitić osvojio naslov s Barcelonom, pa zahvalio Bogu što mu je Messi suigrač

"Hvala mojoj supruz i kćeri, bez njih ja sam nitko i ništa i sve ovo ne bi bilo moguće"

FOTO: Facebook

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić po prvi puta je u karijeri osjetio slast proslave ligaškog naslova prvaka. Ono što mu nije uspjelo kao igraču Basela, Schalkea i Seville, za nogom mu je pošlo u Barceloninom dresu.

Nakon što su nogometaši Luisa Enriquea slavili 1-0 pobjedu u Madridu protiv Atletica pogotkom Lionela Messija, te tako kolo prije kraja sezone podigli trofej namijenjen osvajačima španjolskog prvenstva, slavlje u svlačionici gostujućih igrača na Vicente Calderon stadionu moglo je započeti.

Zahvalio supruzi i kćeri

“Hvala mojoj supruz i kćeri, bez njih ja sam nitko i ništa i sve ovo ne bi bilo moguće”, poručio je putem Instagrama Rakitić, koji je u obraćanju medijima rekao i sljedeće, poklonivši se za početak Messiju.

https://www.facebook.com/rakitic.ivan.official/posts/659266254178276

– Zabio je iznimno važan gol. On je najbolji igrač u povijesti ove igre i Bogu hvala, mi ga imamo u našoj momčadi. Za mene je ovo poseban trenutak, nisam ja poput Xavija ili Inieste koji niti sami ne znaju koliko su naslova s klubom osvojili, meni je ovo nešto potpuno drugačije. I uzbudljivo. Ali i oni su i dalje neumorni u proslavama.

Stručni stožer zaslužan kao i igrači

Slavlju unatoč, Rakitić i društvo znaju da sezona još nije gotova. Lov na glavnu nagradu, onu za naslov najbolje momčadi Lige prvaka, i dalje je otvoren, a novi španjolski prvak pokušat će ga osvojiti preko Juventusa.

View this post on Instagram

Repost by @claudiobravo1 Campeooooonesss!! #campionsfcb #igersFCB #FCBarcelona

A post shared by FC Barcelona (from 🏠) (@fcbarcelona) on

– Ne želimo puno razmišljati o onome što slijedi. Vrijeme je za proslavu. Imamo vjeru u sebe, ali idemo korak po korak. I vjerujemo treneru i stručnom stožeru. Ovaj naslov nije samo naš, pripada i njima – dodao je 27-godišnji hrvatski veznjak koji je u pobjedničkoj sezoni za Barcelonu ugradio pet ligaških golova i osam asistencija.

View this post on Instagram

#Repost @marcbartra ・・・ Força BARÇA!!!!!!!!!! 🏆 🎊🎉🔵🔴 #CampionsFCB

A post shared by FC Barcelona (from 🏠) (@fcbarcelona) on


Podsjetimo, finale Lige prvaka igrat će se 6. lipnja na berlinskom Olimpijskom stadionu.