Real Madrid poslao ultimatum Manchesteru vezan za transfer De Gee

Ne prihvati li ponudu Manchester United mogao bi ostati bez 30 milijuna eura

FOTO: AFP

U posljednji pokušaj dovođenja vratara Manchester Uniteda Davida de Gee krenuo je Real Madrid poslavši klubu s Old Trafford ultimatum. Ili će prihvatiti njihovu posljednju ponudu ili će ostati bez naknade i reprezentativnog golmana španjolske izabrane vrste u ljeto sljedeće godine.

Tada De Gea prestaje važiti ugovor s Manchester Unitedom i bit će u potpunosti slobodan izabrati adresu na kojoj će nastaviti karijeru. Poznato je da Real već dugo ‘grize’ i da je odlučan dovesti ga, posebice nakon što je klub odlaskom u Porto oslabio Iker Casillas.

Navas može ići

Pred Unitedom je sada odluka hoće li se kockati i sljedeće sezone proći bez nakanade za De Gein odlazak ili prihvatiti 25 milijuna eura (uz mogućih pet milijuna kroz bonuse) koliko Real nudi. Istaknutu odštetu od 35 milijuna Real nema namjere ponuditi, a u međuvremenu je De Gea izvan kadra Manchesterova sastava za utakmice. Za otvarajuću protiv Tottenhama nije bio niti na klupi.

https://www.youtube.com/watch?v=a-sxZ5Bs0FA

Istovremeno postoji informacija prema kojoj menadžer engleskog velikana Louis van Gaal želi dovesti Keylora Navasa. Kostarikanski golman Reala bio je njegova želja i lani kada je iz Levantea prelazio u madridski klub. U Realu protiv takvog raspleta nemaju ništa ako Manchester plati koliko su i oni za njegov transfer. Dakle, za deset milijuna eura Navas može prema Old Traffordu.