Ronaldo je s ova dva poteza najavio da bi uskoro mogao prijeći u PSG-u

Prilikom napuštanja stadiona srdačno s epozdravio s vlasnikom PSG-a

FOTO: Screenshot

Već dulje vrijeme ne prestaju špekulacije kako će ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo sljedeće ljeto završiti u PSG-u, a u utorak je i on sam pridonio pojačavanju tih glasina.

Razgovor s Blancom

Nakon što je Real Madrid u 4. kolu Lige prvaka pobijedio PSG (1:0) i osigurao plasman u osminu finala, Ronaldo se nekoliko trenutaka zadržao u razgovoru s trenerom pariškog kluba Laurentom Blancom. Portugalac se potrudio da sakrije usta kako valjda netko ne bi čitanjem s usana otkrio što je rekao Blancu, a francuski je stručnjak na konferenciji za novinare kratko prokomentirao ovaj ‘slučaj’.

https://twitter.com/hashtag_66/status/661664958627885056?ref_src=twsrc%5Etfw

“Malo smo porazgovarali, ali neću vam otkriti što mi je Cristiano rekao. To će ostati između nas”, izjavio je Blanc.

Pozdrav s vlasnikom PSG-a

Da je u odličnim odnosima s ljudima iz PSG-a Ronaldo je potvrdio i prilikom napuštanja stadiona. Vidio je vlasnika pariškog kluba Nassera Al-Khelaifija kako daje intervju za televiziju i skrenuo s puta kako bi se srdačno pozdravio s njim. Španjolski i francuski mediji odmah su krenuli s pitanjima i nagađanjima je li to znak da je aktualni osvajač Zlatne lopte spreman za pregovore s PSG-om.

https://www.youtube.com/watch?v=7rL1_VfpghE

“Ronaldo ima ugovor s Realom i mi to poštujemo. Eventualni pregovori bi se vodili u tajnosti, ali trenutno nema ništa od toga”, istaknuo je Al-Khelaifi.

Perezova pljuska

Zanimljivo je bilo i uoči utakmice na Santiago Bernabeuu. Predsjednik Reala Florentino Perez se zadržao u kratkom razgovoru s Ronaldom i pritom ga lagano pljusnuo. Perez je navodno svoga najskupljeg nogometaša pitao zašto u intervjuu za Kicker nije isključio mogućnost odlaska iz Reala, a Ronaldo mu je odgovorio da je njegova izjava krivo prenesena.