Sevilla - Barcelona 2-2: Sevilla uzela dva boda Barci, Rakitiću cijela utakmica

Barcelona do dva gola vodstva nakon pola sata, na kraju se mora zadovoljiti bodom

Barcelona’s Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior (L) vies with Sevilla’s midfielder Vicente Iborra (R) during the Spanish league football match Sevilla FC vs FC Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on April 11, 2015. AFP PHOTO/
FOTO: CRISTINA QUICLER/AFP

Nogometaši Seville odigrali su s Barcelonom 2:2 na domaćem terenu i učinili španjolsko prvenstvo još zanimljivijim. Nakon ovog susreta Katalonci sedam kola prije kraja imaju samo dva boda prednosti nad drugoplasiranim Real Madridom.

Činilo se da će favorizirani gosti u nedjelju lagano do pobjede jer su već nakon pola sata imali prednost od dva gola, no Sevilla se nije predavala i na kraju ostala neporažena. Hrvatski reprezentativac u dresu Barcelone i prošlogodišnji kapetan Seville Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu.

Barcelona je stigla u vodstvo u 14. minuti preko svojeg najboljeg igrača Lea Messija u 14. minuti, a prednost gostiju udvostručio je Brazilac Neymar nakon pola sata igre.

No, to vodstvo Barcelone trajalo je tek sedam minuta jer je u 38. nogometaš Seville Ever Banega smanjio na 1:2.

Nakon tog pogotka Barcelona je i dalje prijetila, ali nogometaši Seville nisu se predavali, a njihovi pokušaji urodili su plodom u 84. minuti kada je Kevin Gameiro poravnao na 2:2, a tim rezultatom i završen je susret.