Iz Sassuola potvrdili da su spremni prodati Vrsaljka (ali i dodali da nema ponuda)

Stigne li prava ponuda, o njoj ćemo razmisliti, službeni je stav kluba

Juventus French midfielder Patrice Evra (R) fights for the ball with Sassuolo's Croatian defender Sime Vrsaljko during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Obrambeni igrač Sassuola i hrvatske nogometne reprezentacije Šime Vrsaljko posljednjih se dana spominje u kontekstu napuštanja kluba koji je prošlu sezonu talijanskog prvenstva završio na dvanaestome mjestu ljestvice. Iako se spominje i interes Juventusa, najčešće se kao njegovo buduće odredište spominje Napoli.

Ako je vjerovati riječima glavnog izvršnog direktora kluba Giovannija Carnevalea, klub za sada nije primio niti jednu službenu ponudu od ligaških konkurenata, ali su potvrdili da će je razmotriti ako stigne.

Žele ga zadržati, ali…

“Vrsaljko je mlad i perspektivan igrač, i tražen je ne samo u Italiji. Ipak, do sada nismo primili službeni zahtjev iz Napolija”, kazao je Carnevale i dodao:

“Namjeravamo ga zadržati i sljedeće sezone. No, kao što je slučaj i sa svim drugim nogometašima, i on se može naći na tržištu. Stigne li prava ponuda, mi ćemo o njoj razmisliti.