Škotski Celtic napokon objavio da je Jozo Šimunović potpisao za njih

Nagađa se da je Dinamo na tom poslu zaradio oko osam milijuna eura

18.07.2014., Stadion Maksimir, Zagreb – 01. kolo MAXtv Prve lige, GNK Dinamo – NK Slaven Belupo. Jozo Simunovic. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Bivši branič zagrebačkog Dinama Jozo Šimunović novi je igrač Celtica iz Glasgowa, objavio je škotski klub na društvenim mrežama.

Šimunović je potpisao na pet godina, a predviđa se kako je transfer vrijedan oko osam milijuna eura, uz iznimno visok postotak (nagađa se da je iznad 20 posto) koji će dosadašnji klub Dinamo dobiti, ako Celtic proda braniča koji je trenutno član mlade reprezentacije Hrvatske.

“Potpuno sam oduševljen što sam stigao u Celtic”, rekao je Šimunović za stranicu svojeg novog kluba. “Ne mogu dočekati da počnem raditi s novim suigračima. Znam da za mnogo toga igramo ove sezone i da su uzbudljiva vremena pred nama, a to je moj razlog zašto sam došao u Celtic”, kaže hrvatski branič.

`Zadovoljni smo što je Jozo u Celticu`

Njegovim dolaskom sretan je trener škotskog kluba Ronny Deila. “Jako smo zadovoljni što je Jozo u Celticu i sigurni smo da će biti sjajan dodatak našoj ekipi. Jako je talentiran i dat će nam snagu i stabilnost u obrani. Siguran sam da će biti uspješan”, poručio je strateg Celtica.