Sky Italia piše da bi Marko Pjaca mogao završiti kod Mihajlovića u Milanu

Ranije je objavljeno da je Pjacu posljednjih mjeseci pratio Juventusa

16.05.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Marko Pjaca, Mijo Caktas. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Dinamovi nogometaš Marko Pjaca, koji je proglašen najboljim igračem HNL-a za nedavno završebnu sezopnu, našao se na meti Milana, javlja Sky Italia. Isti navode da se izvršni direktor kluba Adriano Galliani nada da će uskoro postići dogovor s DInamom te da je po tom pitanu uspostavljen kontakt. Talijani pišu kako je Pjaca jedan od najvećih talenata te procjenjuju da bi odšteta za njega iznosila oko 15 milijuna eura.

Pratio ga i Juventus

Osim Milana, ranije je objavljeno da su Dinamog nogometaša posljednjih mjeseci pratili i klubovi poput Juventusa i Bologne. Ukoliko Pjaca stvarno zavši u Milanu tamo će ga trenirati Siniša Mihajlović koji je prije nekoliko dana imenovan novim trenerom kluba. Talijanski velikan u zadnjih nekoliko sezone ne uspijeva doseći razinu kojoj mu redovito kandidirali za naslov europskih prvaka. Prošlu su sezonu završili na desetom mjestu tako da nisu uspjeli izboriti nastup u Europi, što je svakako veliki udarac Berlusconijevim ambicijama.

https://www.youtube.com/watch?v=RcxW3PJDgoA

Pod vodstvom Filippa Inzaghija Milan je imao najlošiju sezonu od 2000/2001. Slavni napadač je ubilježio samo14 pobjeda uz 13 poraza i isto toliko neodlučenih ishoda.