Slaven Bilić je najavio da će Nikica Jelavić idućih dana vjerojatno napustiti West Ham

Šestoplasiranu će momčad Premier lige pojačati Nigerijac Emmanuel Emenike

FOTO: AFP

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić, aktualni trener West Hama, bi u samoj završnici zimskog prijelaznog roka mogao dočekati promjenu u vrhu napada svoje momčadi.

Kako navode engleski mediji, West Ham će pustiti bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikicu Jelavića (30) u Kinu, a očekuje se da će ga na Upton Parku zamijeniti Emmanuel Emenike. Jelavić je u finišu ljetnog prijelaznog roka stigao među Čekićare iz Hull Cityja, ali u londonskom je klubu uglavnom bio džoker s klupe.

Stiže Emenike

U međuvremenu je dobio unosnu ponudu iz Kine, u svojim ga redovima želi Guangzhou Evergrande, a Bilić svome sunarodnjaku neće raditi probleme oko odlaska.

“Jelavić bi mogao otići u Kinu, no tamo sezona još nije počela, tako da će ostati s nama dok transfer ne bude realiziran”, istaknuo je Bilić.

Umjesto Jelavića, šestoplasiranu bi momčad Premier lige trebao pojačati nigerijski nogometaš Emmanuel Emenike (28), član Fenerbahçea na posudbi u Al-Ainu iz UAE-a. Prije dolaska u Fener, Emenike je dvije sezone igrao za moskovski Spartak.