Soudani najavio ostanak u Dinamu (ali samo ako se plasiraju u Ligu prvaka)

Napadač je poručio kako ne žali što je ostao unatoč ponudama PSV-a, QPR-a i Hull-a

06.11.2014., stadion Maksimir, Zagreb - Europska liga, skupina D, 4. kolo, GNK Dinamo - Salzburg. El Arbi Hilal Soudani. 
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Alžirski napadač El Soudani najavio je ostanak u Dinamu ukoliko klub izbori nastup u Ligi prvaka. U razgovoru za alžirske medije također je poručio kako ne žali što ove zime nije napustio prveka Hrvastke, prenosi goal.com.
– Dobro se osjećam u Dinamu. Kada sam dolazio potpisao sam četverogodišnji ugovor. On mi istječe 2017. godine, a s vodstvom kluba još uvijek nisam raszovarao o produljenju. Ima vremena. O mojoj sudbini sada odlučuje Dinamo – izjavio je Soudani.

Ligi prvaka mu je san

– S Dinamom želim zaigrati u Ligi prvaka. Dobra smo momčad i možemo se plasirati u to natjecanje. Ukoliko uspijemo sigurno neću otići iz kluba. To mi je veliki san – poružio je Alžirac pa je progovorio o ponudama koje su stigle za njega.

– PSV, QPR i Hull poslali su službene ponude, ali ne žalim što nisam otišao. Čast mi je što su me željeli, ali mi laska što me Dinamo nije olako pustio. Oni su me htjeli na posudbu s pravom otkupa, a Dinamo nije pristao na to – kaže Soudani koji je ovog proljeća zabio samo jedan ogodak uz pet asistencija.

– Bitno je da pobjeđujemo i osvajamo trofeje. Sada sam zdrav pa se veselim novoj sezoni – poručio je Dinamov napadač.