Španjolski stručnjak smatra da je Mandžukić trebao biti isključen

Glavni sudac utakmice Mario Mažić imao je pune ruke posla

Atletico Madrid’s Croatian forward Mario Mandzukic (R) bleeds as he argues with the referee during the UEFA Champions League quarter final first leg football match Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 14, 2015. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FOTO: AFP

O utakmici između Atletico Madrida i Reala dugo će se pričati, ali ne iz sportskih razloga. Naime, četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka bio je pun tenzija, a obilježio je sudar Sergiaja Ramosa i Marija Mandžukića, nakon čega je hrvatski napadač morao potražiti liječničku pomoć. Uz to, susret će ostati zapamćen po tome što je Dani Carvajal ostao nekažnjen nakon što je šakom u prsa udario hrvatskog reprezentativca.

Suarez se okomio na suca

– Sudac je bio loš, a uz dužno potovanje ne možete staviti suca iz Srbije da sudi ovakvu utakmicu. Nadam se da će u uzvratu biti netko bolji – izjavio je nogometaš Atletica Mario Suarez.

Glavni sudac utakmice Milorad Mažić imao je pune ruke posla. Nakon što je dobio udarac u glavu, Mandžukić je prosvjedovao jer sudac nije pokazao žuti karton Ramosu nakon čega je uslijeio verbalni sukob.

https://www.youtube.com/watch?v=Gg_D3zf91_o

Mandžukiću drugi žuti

Španjolski sudački ekspert, Andujar Oliver, prokomentirao je za Marcu da je Mažić trebao dosuditi kazneni udarac nakon Ramosovog starta na Mandžukića te da je španjolski branič trebao dobiti žuti karton.

Međutim, Oliver smatra i da je Mandžukić kasnije trebao dobiti drugi žuti karton zbog starta na Carvajalu.

https://www.youtube.com/watch?v=yt8FZq0AiLg