Van Gaal hvali rad Slavena Bilića, kaže da je dobro organizirao momčad

Manchester United je ostao bez Waynea Rooneyja koji je teže ozlijeđen

West Ham United's Croatian manager Slaven Bilic gestures during the English Premier League football match between West Ham United and Chelsea at The Boleyn Ground in Upton Park, east London on October 24, 2015. AFP PHOTO / IAN KINGTON

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney propustit će subotnji dvoboj protiv West Hama u 15. kolu engleske Premierlige.Osim njega, trener Uniteda Louis van Gaal ne može računati ni na Marcosa Roja, Phila Jonesa, Antonija Valenciju, Andera Herreru, te Lukea Shawa koji je već dulje vrijeme izvan travnjaka.

Dobra je to vijest za trenera West Hama Slavena Bilića koji i sam muku muči s ozljedama dvojice svojih ponajboljih igrača – Dimitrija Payeta i Diafre Sakha.

Rooney teže ozlijeđen

“Rooneyjeva ozljeda gležnja je teža nego što smo mislili. Ne znamo koliko će biti odsutan. Moramo ga pustiti da odradi rehabilitaciju i ojača ozlijeđeni gležanj”, istaknuo je Van Gaal i pojasnio situaciju s Rojom koji je na treningu dislocirao rame.

“Hoće li morati na operaciju odlučit će liječnici.”

Bilić blizu rekorda

Bilić je ove sezone već pobijedio Arsenal, Liverpool, Manchester City i Chelsea, a ukoliko sruši i Manchester United, West Ham će postati tek treća momčad u povijesti kojoj je u istoj sezoni uspjelo svladati spomenutih pet klubova, ali i prva kojoj je to pošlo za rukom u jednoj polusezoni.

https://twitter.com/UtdStuff/status/672548630385954816

“Poznajem Bilića pomalo, pratio sam njegov rad u klubovima. Momčadi su mu uvijek dobro organizirane, tako da će biti teško pobijediti u subotu. Dokazuje to i podatak da je West Ham ove sezone više puta pobijedio u gostima nego kod kuće i da je svladao nekoliko velikih momčadi”, zaključio je Van Gaal.