Vrsaljku propao transfer u Napoli (koji ga je silno želio ovog ljeta)

Carnevali rekao je medijima kako računaju na njega u nadolazećoj sezoni

Juventus French midfielder Patrice Evra (R) fights for the ball with Sassuolo's Croatian defender Sime Vrsaljko during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Šimu Vrsaljka (23) od početka ljetnog prijelaznog roka povezuje se prelaskom u Napoli. Činilo se da će hrvataski reprezentativac napustiti Sassuolo i nastaviti karijeru na jugu Italije, no jedan od čelnika kluba Giovanni Carnevali rekao je talijanskim medijima kako računaju na njega u nadolazećoj sezoni.

Odbijena ponuda

“Naša je želja zadržati ga i računamo na njega. On je jedan od naših ključnih igrača. Momčad želimo što manje mijenjati jer nam je cilj biti bolji u novoj sezoni, tako da Šime nije na prodaju”, rekao je Carnevali.

“Napoli nam je poslao ponudu za Vrsaljka. Htjeli su nam za njega dati i Omara El Kaddourija, ali nam on nije bio u našim planovima. Duvan Zapata nam je bio zanimljiv, ali je on otišao u Udinese”, dodaje Talijan pa nastavlja.

“Vrsaljka ne želimo prodati. Napoli je bio zainteresiran i možda je još uvijek, ali mi želimo sačuvati momčad kakva jeste”, poručio je Carnevali. Osim Napolija svojevremeno se pisalo i o Juventusovom interesu za desnog braniča.