WBA-Chelsea 2-3: Mourinho stigao do prve pobjede sezone, Pedru za prvi gol trebalo 20 minuta

Pedro, novo pojačanje Chelseaja, odigrao je izvrsnu utakmicu

FOTO: AFP

Nogometaši Chelseaja s 3-2 svladali su na gostovanju West Bromwich Albion i i u trećem kolu prvenstva ostvarili prvu pobjedu sezone. Nogometaši Josea Mourinha i aktualni prvaci Engleske tako su stigli do svojeg četvrtog boda koji im barem privremeno donosi deveto mjesto na ljestvici. Podsjetimo, u prva dva kola Chelsea je odigrao neodlučeno sa Swanseajem i izgubio od Manchester Cityja.

Chelsea je poveo u 20. minuti, a strijelac je bio španjolski nogometaš Pedro koji je prije par dana stigao u londonski klub iz Barcelone. A danas je odigrao izvrsnu utakmicu u novom dresu i bio jedan od najboljih Unitedovih nogometaša.

Zatim je u 30. minuti Diego Costa povisio Chelseajevo vodstvo na 2-0, a pet minuta kasnije je nogometaš domaćina James Morrison smanjio na 1-2. U 42. minuti Chelsea je povisio na 1-3, a strijelac je bio Cesar Azpilicueta. Tim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme, a u nastavku su domaćini usojeli samo smanjiti zaostatak, strijelac za ali ne i izbjeći poraz. Također, početkom drugog poluvremena isključen je kapetan Chelseaja John Terry pa je Mourinhova ekipa završila susret s desetoricom.