Zbog loših rezultata Rijeka smijenila nekoliko Kekovih pomoćnika

među njima su trenera vratara Ćaleta i asistenatI Pilipović i Florjančić

22.04.2015., stadion Kantrida, Rijeka - Kup Hrvatske, polufinale, uzvratna utakmica, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Matjaz Kek, trener Rijeke.  
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Na loše rezultate Rijeke početkom ove sezone klub je odlučio reagirati smjenom nekoliko pomoćnoka prvog trenera Matjaža Keka. Prema pisanju Novog lista na treningu u ponedjeljak ujutro nije bilo trenera vratara Siniše Ćalete i njegovih asistenata Renata Pilipovića i Matjaža Florjančića. Navodi se da će oni biti raspoređeno na druga mjesta u klubu, a očekuje se imenovanje novih Kekovih suradnika.

Optužio igrače, smijenio pomoćnike

Trener Rijeke je, inače, nakon remija 3:3 sa Zagrebom optužio igrače za loše rezultate, no smjene su došle u njegov stručni stožer.

“Do sada sam ih branio, a sada je sve na njima. Neka pokažu obraz , razgovaraju između sebe i konačno se pokažu u pravom svjetlu. Ovo je nekorektno i prema navijačima koji nas svugdje prate u velikom broju. U teškoj smo situaciji, a iz nje možemo izaći samo korektnim odnosom prema radu. Igrači su za to ionako kvalitetno plaćeni. Mi smo katastrofalno startali u sezonu, to je sada svima jasno. Sada moramo ozbiljno analizirati neke stvari, vidjeti imaju li neki od ovih igrača i dalje mjesta u Rijeci. Previše golova primamo, lako je detektirati na koga tu mislim” , rekao ej kek nakon utakmice.