Zlatko Kranjčar kaže da nema nikakve šanse da njegov sin Niko postane igrač Hajduka

Misli da Niko može odraditi barem još jedan ugovor u dobrom europskom klubu

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Bivši trener Dinama i hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar demantirao je mogućnost da se njegov sin Niko vrati u Hajduk. Niko je sada igrač kijevskog Dinama, a Zlatko smatra da njegov sin može odigrati još koju sezonu u vrhunskom europskom nogometu.

Zlatko Kranjčar za Večernji list je otkrio kakva je trenutno situacija s Nikom: “Trenutačno je na odmoru, bio je na Lošinju, sad je u Italiji. Ima ugovor s kijevskim Dinamom još godinu dana, 29. lipnja treba se priključiti klubu na pripremama u Austriji. Dinamo je prodao većinu stranaca, vidjet ćemo što će biti s Nikom”, kaže.

Zatim je Zlatko Kranjčar odbacio priču da je njegov sin razmišljao o prekidu karijere: “Čuo sam za to, ali vjerujem da je rečeno u šali. Znam da mu je već puna kapa svega zbog ozljeda koje ga prate, ali ne vidim razlog za prekid karijere. U 31. je godini i može odraditi barem još jedan ugovor u dobrom europskom klubu”, poručio je.

Dolazak u Hajduk, kaže, ne dolazi u obzir: “Ma kakvi! Pa kako bi Splićani otkupili njegov ugovor od Dinama? Ne znam tko je gurnuo tu priču, ali čini mi se da je jedina svrha bila da se malo uzburkaju mediji. Ne znam, stvarno ne znam kojim će mu smjerom karijera ići dalje. Uostalom, njegovi su se transferi uvijek događali u zadnji trenutak”, izjavio je Zlatko Kranjčar.