Dvije pijane žene i muškarac razbili fast food u Vrgorcu. Policajce dočekali krvavi pa divljački napali i njih

Svo troje su uhićeni i pružena im je liječnička pomoć

26.03.2024., Sibenik - Privodjenje jednog od osumnjicenih za napad ispred caffe bara "Delta" gdje je nasmrt pretucen 54-godisnjak. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

U objektu brze hrane u Vrgorcu u petak oko 2 sata dogodio se incident zbog kojeg se uhićene tri osobe. Uhićene su dvije žene i muškarac koji su razbijali inventar fast fooda i napali policajce.

Splitska je policija objavila da su njihovi službenici na licu mjesta zatekli su muškarca koji je bio ispred objekta, a dvije su žene bile unutra. Policajci su odmah primijetili da su žene u vidno alkoholiziranom stanju, a u objektu brze hrane bio je razbacan i razbijen dio inventara. Na ženama su vidjeli i tragove krvi.

Na naredbu policije da prestanu sa razbijanjem, jedna je žena odbila smiriti se, a kada je jedan od policajaca ušao u objekt uhvatila ga je za košulju i počela udarati nastojeći ga izbaciti iz objekta. Policija je na njoj upotrijebiti sredstva prisile kako bi ju smirili, no ona je i dalje nastavila opirati se i vrijeđati policijske službenike.

Udario policajca i prijetio

Nakon toga je i muškarac, koji se nalazio izvan objekta, napao policijskog službenika. Udario ga je šakom u glavu. I nad njim su uporabljena sredstva prisile, no on je i dalje nastavio pružati otpor, a policajcima je prijetio smrću.

Sve tri osobe su privedene. Muškarcu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,56 promila, dok je jedna žena imala 1,66, a druga 2,23 promila. Pružena im je liječnička pomoć, a u tijeku je kriminalističko istraživanje i obavit će se očevid.