Horor u Slovačkoj. Sin 'davitelja iz Bratislave' osumnjičen da je ubio svoju djevojku i izvadio joj organe

Policija je u stanu zatekla stravičan prizor

FOTO: AFP

Jozef Hanuska, 47-godišnji kuhar iz Slovačke, osumnjičen je da je ubio svoju djevojku Patriciju (48) čiji su ostaci pronađeni u stanu u Bratislavi u kojem je par živio, piše slovački Startitup.

Tijelo nesretne žene pronađeno je 4. siječnja nakon što je Jozef članu svoje obitelji poslao poruku da želi počiniti samoubojstvo. Odmah je alarmirana policija, koja je došla u njegov stan i tamo zatekla stravičan prizor. Patricijino osakaćeno tijelo nalazilo se na krevetu. Više puta je izbodena u vrat, a ubojica joj je odrezao obraz i izvadio organe te ih stavio u kantu pored kreveta. Izvadio joj je i srce.

Njegov otac ubio dvije žene

Hanuska nije bio u stanu u trenutku kada je policija došla. Pronađen je nekoliko sati kasnije u podrumu jedne stambene zgrade u Bratislavi.

Nakon ubojstva susjedi su otkrili uznemirujuće detalje veze konobarice i kuhara. Navodno su se redovito zajedno opijali, a često se iz njihova stana čulo vrištanje i svađe.

Slovački mediji pišu da je Hanuska sin ”davitelja iz Bratislave”, ubojice Štefana Pantla koji je 1979. godine zadavio dvije žene koje je upoznao na zabavi. Odveo ih je u svoj stan, a kada su one odbile imati seksualne odnose s njim, jednu je zadavio remenom, a drugu silovao i zatim ugušio, piše Pluska.sk. Dvije godine kasnije je smaknut. U vrijeme ubojstava njegova supruga bila je trudna s Jozefom.