U strašnoj nesreći kod Komletinaca sinoć poginula dva mladića. 'Nedavno je kupio BMW, zabili su se u drvo'

Vozač je prijatelja vozio kući, u susjedno selo

26.05.2023., Zagreb - Prometna nesreca u mjestu Blaskovec kraj Sv. Ivana Zeline u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći koja se u petak navečer dogodila kod Komletinaca na vinkovačkom području, izvijestila je policija. Nesreća se dogodila se oko 19,40 sati na županijskoj cesti između Komletinaca i Nijemaca.

Kako su doznali novinari 24 sata, u nesreći su stradala dva mladića. Vozač je bio iz Komletinaca. Svog prijatelja iz susjednog Donjeg Novog Sela te je večeri vozio kući. Baš na izlazu iz Komletinaca BMW-om se zabio u stablo.

BMW kupio prije nekoliko mjeseci

“Znam dečka koji je vozio auto, bio je jako dobar čovjek. Nikad nije divljao autom i vozio ludo, ne znam što se dogodilo… 15 minuta prije tragedije smo bili s njim u kafiću. Čovjek je bio jako dobar, evo koga god da pitate u selu znat će ga samo po dobrom. Prije je vozio Fiata, a BMW je tek kupio prije mjesec dana. Znam ga samo po dobrome”, kazao je jedan od poznanika stradalog mladića.

Kako prenosi 24 sata, u Komletincima se u petak slavio kirvaj, pa su kafići bili puni mještana koji su se veselili i zabavljali. Kada se dogodila tragedija, kafići su se naglo ispraznili.