Video. Javila se ona 'vila' iz ZET-ova tramvaja koja je pjevala Čavoglave, optužila je vozača: 'Rekao je da je samo proslijedio prijatelju'

Kaže i da nisu uzvikivali 'Za dom spremni', već da su to spomenuli samo kao dio pjesme

FOTO: screenshot

Nakon što se internetom proširila snimka iz ZET-ova božićnog tramvaja na kojoj Djed Mraz i vila na taktove ”Zvončića” pjevaju ”Čavoglave”, oglasila se animatorica odjevena u vilu sa snimke.

“Vozač je tražio da pustimo Thompsonovu pjesmu iz šale, nije trebalo ništa značiti niti ići u javnost. Vozač je to iz nekog razloga snimao i rekao da je samo proslijedio svom prijatelju. Nakon par dana, video je buknuo”, rekla je za Danas.hr i dodala da se nada da će cijela hajka prestati. Kaže i da nisu uzvikivali “Za dom spremni”, već da su to spomenuli samo kao dio pjesme.

Ispričala je i da je u tramvaju, koji je išao prema spremištu, bilo samo dvoje ljudi, ona i kolega animator odjeven u Djeda Mraza. To je ranije za Telegram potvrdio i ZET. “Nije bilo drugih ljudi, a kamoli djece”, naglasila je djevojka.

Podsjetimo, ZET je u utorak potvrdio autentičnost snimke te naglasio da su neugodno iznenađeni ponašanjem dvoje animatora angažiranih putem agencije za organiziranje evenata. Najavili su da će, ovisno o ishodu internog postupka, poduzeti disciplinske mjere zbog ponašanja djelatnika.

“Također će se razmotriti i nastavak poslovne suradnje s predmetnom agencijom koja je angažirala animatore, a čije je ponašanje također izašlo iz profesionalnih okvira koji su regulirani i sporazumom o suradnji”, poručili su iz ZET-a.