Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Biznis & tech

Biznis & tech Veliki korak za zagrebačku agenciju Q: otvaraju ured u Londonu

Londonski ured dio je njihovog plana otvaranja ureda u glavnim poslovnim središtima svijeta

Zagrebačka agencija Q najavila je otvaranje novog ureda u Londonu krajem rujna. Za ured u jednom od najznačajnijih poslovnih središta svijeta zadužen bit će jedan od osnivača i operativni direktor Q-a, Vedran Tolić. Toliću će podršku u Londonu pružati i direktor londonskog ureda, Jesse Belgrave. Iz Q-a istovremeno najavljuju da će ove godine zaposliti ukupno više od stotinu novih ljudi.

“Otvaranje ureda u Londonu je veliki korak naprijed za širenje Q-a jer stvara dodatnu vrijednost za postojeće klijente i otvara nam priliku za upoznavanje novih klijenata. Osim toga, već tražimo nove kadrove u Londonu, a istražujemo i potencijalnu akviziciju jedne londonske kompanije”, kaže Tolić, operativni direktor Q-a. Agencija Q u posljednjih nekoliko godina bilježi niz uspješnih suradnji i s kompanijama smještenim u London, kao što su BBC, uSwitch, The Times i drugi.

Velik iskorak za kompaniju

Iz Q-a kažu kako je otvaranje ureda u Londonu novi iskorak za kompaniju, pa će se moći još snažnije fokusirati na strateške projekte velikih brendova. “London je trenutno naše najveće tržište, a novi ured će nam pomoći da tamo još snažnije gradimo svoju poziciju. Većina naših klijenata su velike korporacije i da bismo s njima radili globalno moramo biti lokalni”, ističe Filip Ljubić, suosnivač i izvršni direktor Q-a.

Otvaranje ureda u Londonu je korak prema cilju razvoja mreže ureda u svim svjetskim biznis metropolama. Peakon, sustav kojim se mjeri zadovoljstvo zaposlenika unutar kompaniji, agenciju Q je nedavno uvrstio i u top pet posto IT kompanija u svijetu poznatih po zadovoljstvu svojih zaposlenika. Q se i preko godinu dana nalazi na popisu 20 najboljih development tvrtki Clutcha, vodeće platforme za rangiranje IT tvrtki.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više