Ako su vam falili Chemical Brothersi, imamo dobru vijest. Vratili su se s novom stvari

Elektronski duo radi na novom albumu, prvom nakon petogodišnje pauze

COACHELLA, CA – APRIL 18: The Chemical Brothers perform during day two of the Coachella Valley Music & Arts Festival 2009 held at the Empire Polo Club on April 18, 2009 in Indio, California. Kristian Dowling/Getty Images/AFP
FOTO: AFP/AFP

Jedna od najutjecajnijih grupa na području elektroničke glazbe, The Chemical Brothers, vraćaju se na scenu s novim singlom “Sometimes I Feel So Deserted”. Uz to, najavili su i novi, osmi album “Born in the Echoes”, koji izlazi 17. srpnja. Novi singl produkcijski dosta podsjeća na devedesete. U skladu s tim objavili su i uz popratni video koji kroz kaleidoskop prikazuje metamorfozu raznih oblika, što je obilježje vizualizacije iz zlatnih dana rave partija.

Tijekom svoje petogodišnje diskografske pauze, ovaj dinamični duo odradio je svjetsku turneju sa svojim halucinogenim showom, a radili su i glazbenoj produkciji ceremonije otvorenja Olimpijskih igara u Londonu 2012. Prošle godine objavili su pjesmu na soundtracku za film “Hunger Games:Mockingjay Pt. I”.

Na novom albumu gostovati će Ali Love, St. Vincent, Beck i Q-Tip, kojeg se obožavatelji Chemical Brothersa sjećaju sa njihova mega uspješnog singla “Galvanize” iz 2005.

U nastavku članka potražite kompletan popis pjesama s albuma.

1. Sometimes I Feel So Deserted
2. Go (featuring Q-Tip)
3. Under Neon Lights (featuring St. Vincent)
4. EML Ritual (featuring Ali Love)
5. I’ll See You There
6. Just Bang
7. Reflexion
8. Taste Of Honey
9. Born In The Echoes (featuring Cate Le Bon)
10. Radiate
11. Wide Open (featuring Beck)